15. heinäkuuta 2015

tee siit parempaa, tee siit parempaa


mukavia päiviä takana. väsymys vaivaa niin minua kuin Edeniäkin, muttei anneta sen häiritä. nukutaan kun nukuttaa ja ei murehdita sitä liikaa. käytiin puistojoogassa, mikä oli todella kivaa ! ollaan herkuteltu hyvässä seurassa ja se kyllä tuntuu. tekee mieli pitkille lenkeille ja uusia sisustusta ja hiuksia ja vähän kaikkea. ihme kesä, kun ei tee mieli uimaan. tuntuu välillä, että elämä on sittenkin ihan hyvä. välillä ei. yritän ajatella, että kun täällä nyt vielä ollaan, niin miksei tehtäis joka päivä jotain ihan huippua. arjesta juhlaa, nautittais joka hetkestä ja mitä näitä nyt on. kaikessa kuitenkin hieno ajatus perustana. voisi jopa noudattaa.

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, sulla on kyllä silmää sisustamiseen. :) Ihana kuulla että on ollut kivoja juttuja, hyvin pienistä asioista se hyvä elämä kuitenni rakentuu. Jos on halu uudistaa niin anna mennä! Varaa kampaaja, sisusta ja tee mikä hyvälle tuntuu. Muutos on useimmiten hyvä ja voimannuttava asia. Anna mennä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon ♥ tää sisustus on vaan taas vaihtunut XD se on totta, että muutos on usein hyvä. harmi on, että joskus joillekin muutoksille ei vaan ole mahdollisuuksia. mutta mahdollisuuksien mukaan :)

      Poista
  2. Ihan mahtava ajatus - ja todellakin, niin totta. Kun kerran täällä ollaan, niin miksei siitä nauttisi. <3 Toivottavasti nähdään pian! :)

    VastaaPoista